Despre

Reading Time: 3 minutes

Salutare, numele meu este Stefan Dumitru si am peste 17 ani experienta in real estate, finante si asset management (Investitii in piete de capital).Acum insa, nu despre asta voi scrie aici, ci despre cum sa obtii libertatea financiara si cum sa pui banii tai la munca.

Persoanele care ma cunosc stiu ca sunt motivat de rezultate si sunt in permanenta interesat de dezvoltarea si chiar de crearea de noi oportunitati. Sustin cu tarie ca fiecare dintre noi merita o sansa, tocmai de aceea nu ma dau in laturi din a construi de la zero companiile de maine.

Insa consider ca este important ca fiecare dintre noi sa fie stapanul propriului sau destin si in lumea de azi in care banii conteaza din ce in ce mai mult, vreau sa va prezint metode de a fi independent financiar.

  Asa a luat nastere in 2009 IFN Extra Finance pornita si sustinuta cu 100% capital romanesc.

  Activele companiei au crescut de la 200.000 la 16.000.000 de euro in perioada 2009-2019, in timp ce echipa care sustine acest proiect este in permanenta dezvoltare pentru a putea raspunde cerintelor crescande ale pietei si ale clientelei.

Incepand cu anul 2018 sunt fondatorul primei platforme de crowdfunding din Lituania ce se focuseaza pe piata din Romania, in special pe finantarea proiectelor de real estate din Romania.

Din 2013 pana in 2019 am fost actionarul majoritar si Presedintele SAI SIRA, una dintre primele compani de management al investitilor (Asset Management) din Romania, scopul meu si al intregii echipe de altfel, fiind acela de a creste si dezvolta compania astfel incat sa se numere printe cele mai mari entitati de profil din tara noastra.Lucru ce a fost si realizat, deoarece dupa doar 12 luni de la preluarea companiei aceasta a devenit profitabila si a fost una din cele mai reusite turn around-uri de companie din Romania.

Intrebari

  De ce acest blog?

  Din proprie experienta, consider ca educatia financiara este un lucru esential intr-o lume guvernata de bani si finante.

  Pentru a putea face fata volumului imens de informatii, stiri, reclame si afaceri de profil, este desosebit de important sa avem un minim de cultura financiara.

  Blogul va atinge teme diverse menite sa „traduca” informatii esentiale pentru publicul interesat, dar sa si informeze publicul deja educat in domeniul economico-financiar.

Dar in special ma voi axa in a va arata cum sa investiti si in ce sa investiti pentru a fi independenti financiar.

  Astfel ca aici veti regasi analize ale pietelor financiare din Romania si din alte tari, sfaturi despre gestionarea bugetelor personale, consultanta in afaceri, noutati, trenduri si recomandari din domeniul financiar.

  Sper ca informatiile pe care le voi prezenta pe blog sa fie de folos si sa va ajute sa intelegeti mai bine variatile inregistrate pe piata financiara de la noi, dar si pe peste hotare, in acelasi timp insa oferindu-va baza necesara pentru a dezvolta proiecte noi, indraznete care sa va aduca beneficii atat voua cat si sectorului financiar romanesc.

Share and Enjoy !

Shares