Revolut si Paysera-Review

Revolut si Paysera
Reading Time: 3 minutes

Acesti 2 furnizori de servicii de transfer de bani si emitere de carduri sunt printre liderii Europeni.Azi facem un review a serviciilor oferite, avantajele fiecaruia.

Sa incepem cu cel mai mare dintre acestia.

Revolut

Pros Cons
Baza mare de clienti (peste 4.000.000 de utilizatori)Nu au inca sumele din cont garantate
in cadrul unui program de stat
(Au licenta in UK si inca o licenta
Bancara in Lituania, dar acum
vorbim despre
E-Money, nu banca)
Aplicatia Foarte usor de
Folosit si intuitiva
Au mai avut situatii de avarie in care card-ul nu a functionat
Schimburi valutare la cursuri foarte buneFiind in expansiune, customer service este inca in urma si sunt cam inceti
Transferurile de bani in
Euro foarte rapide
Lipsa accesului de pe calculator
(poti folosii doar din aplicatie totul)
Costuri pentru varianta
standard de cont si card 0
Anumite limitari pe schimb valutar
pentru conturile standard
Costuri de transfer 0

In variantele Premium si Metal (ambele sunt contra cost lunar) vei avea gratuit mai mult acces la cash prin majorarea limitei stadard GRATUITA de la 800 la 2.400 Lei.Foarte OK este faptul ca poti retrage gratuit in limita acestor pachete banii de la orice ATM din Romania, in UE vei ridica EURO de la ATM-uri tot in aceasi limita gratuit.

Atat in varianta Premium cat si Metal poti face investiti sau tranzactiona Bitcoin si mai nou incepand cu August 2019 poti cumpara printr-un intermediar actiuni din USA listate pe Bursa din New York direct din aplicatie.(cumperi prin trader, nu deti direct actiunile)

Ca si varianta de zi de zi este foarte OK, eu personal nu ma folosesc bancile din Romania de peste 1 an si folosesc doar Revolut si Paysera.Nu am avut sincer nici o problema si TOTUL a fost GRATIS(Daca le folosesti conform limitelor impuse).

Si un mare plus, nu am mai primit popriri de 2 lei aiurea de la mai stiu eu ce agentie de stat care avea o eroare sau nu calcula ceva corect.Si pun poprirea ca sa te duci sa o corecteze dupa ce au si incasat banii.

Revolut poate fi folosit cu usurinta ca si cont unic , chiar in varianta standard (gratuita) si nu vei simti nevoia unui cont bancar in Romania.

Pentru a investi in Platforme de Peer2Peer sau oriunde in Europa, clar Revolut si Paysera sunt de folosit in special datorita rapiditati transferurilor dar si costurilor 0.

Paysera

Pros Cons
Sumele din cont, garantate ca si la banci de Statul Lituanian in limita a 100.000 EuroCardul nu este Gratuit nici la
emitere nici la folosire
Transferurile de bani in Euro foarte
rapide
Nu au conturi in LEI
Costuri pentru varianta standard de
cont  0
Cardul este scump a fi folosit in alte tari ce nu sunt in EUROZONE
Costuri de transfer 0
Se poate accesa atat prin Aplicatie cat si Online (Web)

Paysera este OK de folosit pentru siguranta sa si pentru a avea un Back-up Gratuit la Revolut.Eu cel putin pentru asta il recomand.Este mai sigur decat Revolut din cauza sigurantei fondurilor(garantia statului) si datorita limitarilor pe zona de Anti Spalarea Banilor la care ei tin mai mult.

Concluzie

Ambele sunt gratuite si pot fi folosite (chiar asa e mai bine) complementar.

Ambele pot fi folosite si chiar au sectiune de conturi pentru firme (Business dar nu sunt gratuit)

Deschiderea conturilor este FOARTE usoara si simpla prin cateva date completate si cateva click-uri ai conturile deschise.Ahh si ca sa nu uitam, conturile emise de ei sunt identice cu cele bancare, tot IBAN-uri sunt.

Daca doriti sa deschideti cont dati click pe oricare dintre nume si linkul va directioneaza.Pentru inca cateva zile Revolut chiar are o promotie prin care emite cardul gratuit si acorda si un Bonus de 50 de lei pentru fiecare nou utilizator prin linkurile de mai sus.

Ambele sunt foarte bune a fi folosite impreuna ca si conturi de investitii si conturi curente.Revolut pentru zi de zi si investiti si Paysera pentru siguranta sa o folosim la contul de baza a investitiilor.

Succes!

Share and Enjoy !

Shares